Muurmastersshoot Amsterdam Tennisclubelzenhagen 61

Doe de MuurMasters challenge en win!

Is muurtennis een eitje voor jou en je leraar? Doe dan mee aan de MuurMasters winactie! We dagen jullie uit om de MuurMasters challenge te doen en de highscores van onze MuurMasters gasten te verbeteren. Halen jullie de hoogste highscore? Dan win je een Tennis on Tour jeugdclinic met een (oud-)toptennisser voor jouw vereniging. Daarnaast hebben we ook een leuke prijs voor jeugdspelers en leraren die de challenge super enthousiast of heel verrassend uitvoeren!

De MuurMaster challenge is een challenge die je met twee personen doet. Je speelt de bal om en om tegen de muur en geeft je racket aan elkaar door. Wil je weten hoe het precies werkt? Check onderstaande video!

Ga jij voor de highscore?

Dan gelden er natuurlijk wel een aantal regels voor het uitvoeren van de challenge. Dus check onderstaande punten voordat je van start gaat.

  • Je mag de challenge uitvoeren tegen de tennismuur of een andere geschikte muur;
  • De challenge wordt uitgevoerd door de leraar en een jeugdspeler (niet ouder dan 17 jaar);
  • De bal stuitert één keer;
  • De bal wordt gespeeld op of boven een lijn (hoogte net), je kunt een lijn trekken met krijt als deze er niet is;
  • Je speelt de challenge met de bal waarmee je anders ook tennist (mag dus een rode, oranje, groene of een normale tennisbal zijn);
  • Er wordt hardop geteld;
  • De challenge wordt vastgelegd op video en hierop ben jij, de leraar en de muur zichtbaar (film vanaf de achterzijde);
  • Met het insturen van de video geef je akkoord voor het gebruik van de video door de KNLTB ter promotie van MuurMasters.

Ga jij niet voor de highscore, maar mikken jullie bijvoorbeeld op de prijs voor originaliteit of enthousiasme? Dan kun je al het bovenstaande vergeten en gewoon meteen beginnen. De prijs voor originaliteit of meest enthousiaste video is tickets voor de NK Tennis in december 2022!

Deel jouw video

Deel de video uiterlijk zondag 20 november met ons via socialmedia@knltb.nl. Vermeld bij het insturen van de video jullie namen, jouw leeftijd en de vereniging. De winnaars ontvangen in de week van 21 november bericht.