Voorjaarscompetitie 2020

De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 is bekend!

"

Competitiespelers opgelet! Vanaf vandaag kan jij jouw competitie-indeling bekijken op MijnKNLTB of in de KNLTB ClubApp. Dit jaar doen ruim 31000 teams van 1600 verenigingen mee aan de grootste tenniscompetitie van Europa. Ben jij benieuwd tegen wie jouw team moet spelen?

"

Aanvangstijden

Vanaf één week voor de competitie kan je op MijnKNLTB ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terug vinden. Wanneer je de gegevens van de vereniging of aanvoerder van één van jouw tegenstanders wil vinden moet je een account hebben op MijnKNLTB. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan 'Account registreren'.

Digitaal wedstrijdformulier

Vanaf dit jaar wordt er geen gebruik meer gemaakt van papieren wedstrijdformulieren. De reden hiervoor is de introductie van een digitale ploeguitwisseling via MijnKNLTB. Binnenkort ontvang je hier uitgebreide informatie over.

Padel

De competitie bij Padel wordt steeds populairder, want het aantal teams is ook dit jaar explosief gegroeid. In 2020 strijden maar liefst 725 teams om het kampioenschap. Dat zijn er ruim twee keer zoveel als vorig jaar. Een prachtig resultaat. De KNLTB Voorjaarscompetitie Padel start op 22 mei. De indeling wordt later bekend gemaakt via MijnKNLTB.

Vragen over de indeling?

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie vind je hier. Onderaan deze pagina vind je ook de meest gestelde vragen met antwoorden over de indeling. Ook kan je met vragen over de indeling terecht bij de Verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw vereniging.

Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden over de indeling van de Voorjaarscompetitie.