C6A0160

Aanmeldformulier interactieve sessie rolstoeltennis

Graag nodigen we je uit voor een interactieve sessie over rolstoeltennis op donderdag 14 december tijdens de NK (Rolstoel)Tennis in Amstelveen. Na afloop van de sessie is er de mogelijkheid om de wedstrijden van de NK (Rolstoel)Tennis te bezoeken.

Over de sessie

Veel verenigingen hebben gebruik gemaakt van het ontwikkelprogramma rolstoeltennis. Uit het programma kwam naar voren dat veel van de verenigingen graag wil sparren met andere verenigingen, om elkaar zo te inspireren. Het doel van de sessie is dan ook om meer verbinding te maken tussen verenigingen en de verschillende rollen binnen de vereniging. Daarnaast gaan wij graag in gesprek met jullie om te horen welke behoeftes jullie hebben als rolstoeltennisvereniging.

Programma

  • 10:30-11:00 uur: inloop
  • 12:30-13:00 uur: interactieve sessie rolstoeltennis
  • 13:00-13:30 uur: lunch
  • Vanaf 13:30 uur: bezoek wedstrijden NK (Rolstoel)Tennis

De sessie wordt gelijktijdig georganiseerd met de Praktijkdag Rolstoeltennis voor leraren. De leraren die bij deze dag aanwezig zijn sluiten ook aan bij de interactieve sessie en de lunch. Wijs dus vooral ook de leraar van jouw vereniging op deze Praktijkdag en kom gezamenlijk naar de sessie.

Aanmelden

Je kan je tot en met vrijdag 8 december aanmelden voor de sessie.